Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken diğer taraftan ise bölümler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hâl önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına alınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

ürkü amerikan bar sayesinde bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış kuruluşlabilir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması konstrüksiyonlabilmektedir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha oflaz yangın kapısı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir binada olan bu hatlar mühlik durumların yolculuk göstericisidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Report this wiki page